Kategorier
Anmeldelser

Law Of All – Stuck (Singel)

La det være sagt. Dette er en fet låt. Det er velspilt, driver godt, låter kreativt, oser spilleglede og med solide vokalprestasjoner. Alt strukturelt og riffmessig låter panser. Men låta har ett problem som ikke er spesielt lite.

En mix som er fuzzete kan være kult det, for all del. Men her er mixen altså så lodden, ullen og distansert at det ødelegger hele opplevelsen. For det første så høres mixen ut som den er distansert i den måten at låta høres ikke ut som den er i ørene, eller kommer rett ut av stereoen, den høres ut som den er en halvmeter bak stereoen eller en halvmeter uttafor hodetelefonene. Om det er en slags reverb eller en plugin som skal gjøre «rommet større», er heller uvisst, men distansert låter det og dermed mister låta ekstremt mye punch som undertegnede ikke kan fatte man ikke ønsker å miste, ihvertfall med en sånn her eksplosiv låt. Og EQ’en på låta kjennes feilslått ut også. Det er som om man har en ullgenser mellom øret og hodetelefonene. Som igjen gjør at denne låta, som i seg selv er fet, låter fryktelig platt, tamt og kjedelig grøtete. Tidvis låter det også unødig komprimert ut.

Fet låt, frustrende mix.

+ Velspilt.

+ Lekent på en kul måte.

+ Solide riff.

+ Gode vokalprestasjoner.

– En mix som høres overkomprimert, overskrudd, ullen, distansert og platt ut.

Råkkfolkscore: 6.5/10