Kategorier
Alt Artikkel

Nye tider…

Ny tider…

Henning Mesquita Brekke. Mannen som ha vært med oss i noen år nå, men som nå drar årene inn i familiesnekka godt forankret på Oslo’s beste vestkant. I hans tid i Råkkfolk har vi opplevd navnebytte, fødsel og utallige historier om at det er mye å gjøre på jobb. Med ett par «Schpell no gamal Saxon» innemellom slaga.

Men nå strekker ikke tiden til lenger. Sånn er det å bli gammal og familiefar. Og det er ille innafor.

Henning har vært fantastisk å ha på lag og vi ønsker han all hell og lykke i fremtiden. Ikke se bortifra at han dukker opp i ny og ne på en eller annen måte.

For dem som lurer. Ja det har vært ett brutalt brudd. Håndgemeng, ukvemsord, hyttede never og atomvåpentrusler i fleng. Såklart.

Naturligvis

Men hva skjer nå da?

For den observante og ikke dævhørte lytteren, så har man merket tilstedeværelsen av Bjørnar Kristiansen. Kongen av Bryan Adams-anmeldelser. En generelt rå kis som man kan se her:

Bjørnar har vært vår supervikar over lang tid og det var på ingen måte noen tvil om at vi ville ha med han videre. Dermed er det the old switcheroo som gjelder når Henning nå tar en Homer Simpson-retrett inn i buskene av familielivet. Velkommen til deg kjære Bjørnar. Vi er heldig som har deg med på laget.

Vi velger å ikke gå ut med overgangssum grunnet financial fair play-reglementet.

Mer forandringer?

Vi skal, når vi setter igang med ny sesong i mid-August, gå over til å spille inn episoder på torsdager med episodeslipp på fredager. Dermed kan helgen møtes med Råkkfolk på øret. Dette er for praktisk årsaker og fordi vi er en jævla gjeng med råkkestjerner som plutselig skal øve litt med band og slik. Kvælmt.

Utenom dette kommer informasjon om vår 200-episode feiring om ikke lenge og kanskje det kommer litt annen look på logoer og sånn. Dette skjer nårre skjer.

Nyt sommeren videre. Det gjør vi. Eller. Ikke Bjørnar. Han synes det er for varmt. Men han koser seg litt for det.