Kategorier
Anmeldelser

Utflod – Naboen (Singel)

Utdrag.

Det starter knall. Drivet er knall, spellinga er ikke det strammeste, men har en litt skitten og småsloppy Melvins-feel som er knall. Vokalen er hypergrim og knall. Altså alt er Knall. Men så slutter det altfor raskt.

Låta kjennes ut som den er dratt ut av midten av plata. En slags låt som skal bygge bro mellom to låter på ett vis. Den kjennes ut som ett utdrag. Som om den skal fortsette inn i neste låt. Dermed kjennes valget på den som singel litt snodig ut.

Miksen er skikken og upolert. Den kunne vært noe klarere i toppregisteret uten å miste den skitne feelen. Miksen høres da litt uferdig ut.

Alt, veldig kult, men man blir dratt ut av låta for raskt og brutalt. Håper den passer inn i flyten av en EP eller ett album på bedre vis. Ellers så gir det litt inntrykk av «Veit ikke helt hva vi skal gjøre nå, så vi bare slutter´n der» som igjen kan gi en liten avsmak av lite kreativitet.

+ Kul Skitten feel.

+ Fet vokal.

+ Bra driv.

+ Solid trøkk.

+ Samspilt.

– For kort.

– Slutter på en brå og noe uinspirert måte.

– Miksen kunne hatt litt mer polish for å trøkke enda mer og høres litt proffere ut. Kunne blitt gjordt uten å miste den skitne feelen.

Råkkfolkscore: 7/10