Kategorier
Anmeldelser

Rugrats – Crossfade (Singel)

Steike!

Rugrats er en relativt ny duo, som nå er ute med sin første singel. Med «Crossfade» leverer bandet 2:25 minutter med heseblesende knyttneve-angrep i øregangene. Låta er beinhard, leker seg i tempoer og har hyperdesperat vokalføring.

Eneste å utsette er at låta kjennes ut som den er en låt som kommer raskt inn etter en låt før. En klassisk beinhard andre eller tredje-låt på en skive, for eksempel. Den kjennes ut som en del av en større helhet. Så man kan vel håpe at den er det og at et album er på vei. Alt annet hadde vært en skam. Men som en singel står den kanskje på litt ustø bein med feelinga av at den er «dratt ut» av noe.

Alt i alt en ekstremt lovende smakebit fra noe vi håper kan bli storslagent. Rugrats kan kan knabbe tseg en stødig trone mellom de som elsker det brutale i norske Hymn og det mer groovy i band som Every Time I Die.

+ Fet vokal.

+ Massiv sound.

+ Knall mix.

+ Bra energi.

– Føles litt ut som en låt dratt litt voldsomt ut av midten av en skive. Får ikke helt følelsen av hvordan de kan bygge og leke med dynamikk. Det er stort sett øs pøs.

Råkkfolkscore: 8,5/10