Kategorier
Anmeldelser

Lüdo – NEGATIVE SPACE (Singel)

Catchy og sylskarp balanse mellom fengende og teknisk.

Lüdo lurer deg litt. Den nye låta «NEGATIVE SPACE» (Hissig med all caps, folks) har et catchy ytre, men er småprogga hardcore under overflaten. Selvom vokalen/(vokalene?) er mil unna, så får man tidvis en følelse av at At The Drive-In, Tool og Frank Carter And The Rattlesnakes har fått et barn. Det er lekent, smakfullt og spilt med solid utførelse. Jeg ser litt ekstra på deg trommeslager-person.

Noe minus i boka blir det dessverre, ved at låter sluppet i 2019 har bedre mix enn denne har i 2022. Sånt er kjipt når man har sluppet forholdsvis lite låter på nett siden 2018. Ting bør gjerne låte bedre, ikke ta steg bakover. Lyden er ikke dårlig, men bare mindre klarhet og punch en tidligere låter.

+  Kul og variert vokal/vokaler. Litt usikker om det er en type med frøktlig mye triks i påsan eller flere som synger.

+ Velspilt.

+ Trommisen.

– Lyden høres svakere ut enn på tidligere låter. Noe som ikke hjelper på følelsen av progresjon.

– Blir Tool-vokalen litt for: «Nå skal jeg prøve meg på Tool-vokal»?

Råkkfolkscore: 7,5/10