Kategorier
Anmeldelser

Alien Cargo – Snatched From The Jaws Of Life (Singel)

Britisk tankevandring!

Alien Cargo leverer med låta «Snatched From The Jaws Of Life», en låt som er god bakgrunnsmusikk på godt og vondt. Låta har ikke noe voldsomt med hooks eller noen gjenkjennelige riff man får på hjernen. Vokalen er også dynamisk flat. Låta bare murrer og går med samme energi stort sett hele veien.

Og det trenger ikke være negativt.

For det gir en effekt. Effekten av at det kan være lett å drømme seg bort. En sånn type låt som hjelper å sende tankene virrende når man sitter på bussen og glor ut ruta. Den er nesten litt meditativ. At låta har en litt chill britisk sommervibe over seg hjelper selvsagt i disse dager. Timingen på slippet er god.

Produksjonen er varm og passer godt til låta.

Vokalisten vet jeg ikke om er britisk, men hvis ikke, skulle han nok ønske han var, for her smøres det på med britisk aksent så det holder. Om det er positivt eller negativt er jeg litt usikker på. Undertegnede synes det er rart med en så utpreget britisk dialekt om vokalisten er fra, som oppført i presseskrivet, Namsos. Men det er min egen prekære tanke. Sikkert andre som synes det er dødsfett å høres litt ut som Morrissey.

Alt i alt en litt spesiell affære. Fordi jeg flyter bare på viben av låta og hvordan den sender tankene mine i helt andre retninger enn å faktisk konse på låta.

+ Passende mix.

+ Solid vibe.

+ Velspilt.

+ Sender tankene på vandring raskt. God å dagdrømme til.

– Sliter litt med den fyldige britiske aksenten.

– Dynamisk noe flatt.

Råkkfolkscore: 6,5/10