Kategorier
Anmeldelser

Day Of The Jackalope – Shapeshifter (Singel)

DOTJ sin nye singel ligger ute på digitale medier nå og holder en solid standard. DOTJ fortsetter i samme spor som fjorårets «Day Of The Jackalope EP» og er i ferd med å etablere seg som Norges Clutch med funky blues/stonerrock og dyp whiskeyvokal. «Shapeshifter» er dems mest komplette og sterkeste låt hittil (Smak og behag selvfølgelig). Om «Shapeshifter» er en del av en kommende EP/LP er hittil uvisst for oss, men på Facebooksia dems har de lagt ut ett bilde av en rekke låter som har blitt sendt til mastering. Forhåpentligvis dukker disse opp snart også, fordi dette lover godt!

+ Bra Produksjon/Feit Lyd

+ Kreativt innenfor en sjanger som det har blitt vanskelig å «ha det lille ekstra» i.

–  Vokalen lever helt på kanten til å bli for tilgjort.

Råkkfolkscore: 8/10

LINK: https://dayofthejackalope.bandcamp.com/track/shapeshifter

For de spesielt interesserte så kan man slenge på episode #16 «Blogg Og Fuckalope» i favorittpodcastappen for å høre en solid fjas med gutta fra ei stund tilbake.