Kategorier
Anmeldelser

Batboner – Oberheim/Strawberry (Singel)

De to nyeste låtene til Batboner er nå å få hørt på digitale medier. Batboner spiller deathrock ala Your Funeral, Love like Blood og Red Zebra med litt ekstra halloweendryss over.  Låtene står i god stil med tidligere singelslipp fra bandet og er catchy til tross for å være i en sjanger som kan fremstå som litt «sær» for tradisjonelle metall og rockefans.  Kanskje dette blir ditt gatewaydrug til Deathrock? Gir ihvertfall mersmak.

+ Catchy

+ Stemningsfullt

+ Strengeinstrumentene maler med brede strøk ved hjelp av velbalanserte effekter

–  Noe daff trommelyd i kontrast med hvor god gitar/basslyden er, som da trekker ned produksjonen tildels (Om dette er bevisst er uvisst ettersom jeg ikke er deathrocktropeekspert. Premiere på ord)

Råkkfolkscore: 8,5/10