Kategorier
Anmeldelser

Eagles Of Death Metal – Nos Amis (Our Friends)

Vi fikk alle med oss Bataclan-hendelsen. Vi fikk med oss den jævla forpulte smaken av hva som skjer rundt i verden hver eneste dag.  Det har ikke vært en sånn type dag i musikkverden siden Dimebag forsvant. Mange mistet livet og mange har nok mistet mye av livet sitt til tross for å være i live. Angst preger nok mange av de som var tilstede i Paris og mange tør kanskje aldri dra på en konsert igjen. I denne dokumentaren får vi møte flere av de som var tilstede og bandet selv. Dokumentaren ser alltid fremover etter oppsumeringen av hendelsen er fullført. Det handler om de overlevende som skal tørre å dra tilbake på en konsert med Eagles Of Death Metal i Paris og bandet selv som skal tilbake. Flere utsagn som kunne ha virket provoserende i etterkant av hendelsen blir lettere forståelig og vennskapet mellom Kongen Av Queens Of The Stone Age og frontmann Jesse «Boots Electric» Hughes. Dette er en must see for folk som liker Rockedokumentarer.

+ Intimt Og Personlig

+ Velbalansert mellom grave alvor og humoristiske øyeblikk

+ Får bedre innblikk i hvordan man kan uttale seg så drastisk om Våpenkontroll og lignende

– Kunne vist mer av de gjenlevende, men uvisst om kanskje ikke alle ville stille opp

– Alle rockedokumentarer som på ett vis leder til en konsert, bør inneholde konserten.

Råkkfolkscore 9,2/10