Kategorier
Anmeldelser

Greni – Pop Noir

Alt du liker med Bigbang, eksperimentering og popmusikk i søt harmoni. At Øystein Greni har skills to pay the billz har det aldri vært tvil om, men her slår han til med ett soloalbum som jeg personlig trudde skulle bli en litt daff Bigbangskive med litt flate kassegitarlåter om kjærlighetene og bilturer, men her tok jeg grådig feil. Store arrangementer, groove og megacatchyness gjør dette til en fet skive. Seff erre non småflate kassegitarlåter, men ikke nok til å trekke ned helheten som er superb. De fungerer mest som pustepauser. Dette er en solid soloskive. Meget solid.

+ Chameleon

+ Vågal eksperimentering

+ Solide arrangement

–  «Må jo ha med ei kassegitarlåt eller to» Nei man må ikke det.

–  Greni er jo en fantastisk gitarist, ei litta ekstra gitarsolo hadde ikke drept noen.

Råkkfolkscore: 8.9/10