Kategorier
Fjas

Hva er greia med Bruce Springsteen?

Hva er greia med Bruce Springsteen? Jeg har prøvd å forstå greia siden Oktober/November. Det går bare ikke igjennom. Klart han har non hits, men de er forsåvidt litt dølle. Vipper mellom ikkerockende rock og krampeaktige kassegitarskiver som skal nå ut til folka «på gølvet». Men alle låtene er litt dølle. Har du virkelig sagt «FY FAEN SÅ FETT BRUCER’N JO!!!» når det kommer ei låt av han på utested eller lignende? Isåfall er kanskje du samme fyren som en gang i tiden satt på Bruce Springsteen på jukeboxen på Møllers en gang på tidlig 2000-tallet og dyttet Pantera’s Walk, Metallica’s Enter Sandman og Slayer’s Angel Of Death direkte ut av køen fordi jukeboksen fikk akutt aids etter å ha fått penger for å spille «Dancing In The Dark». «Dancing In The Dark»…. Høres litt døll ut når det finnes så mye fine steder med lys og greier.

Youtubevideoer i fleng gikk med på research.  E Street Band er ett bra backingband.  SER DEN. Men hvor god må du være for å spille ting som er relativt enkelt og som som regel har 5 grep? Men blåserekka er upåklaglig! Blåserekke er som oftest fett. Men jeg skjønner… Det er bedre live.

Brucer’n sjæl er jo faktisk litt kul. OKAY DA! Han er ganske kul. Det er ingen som ser ut som han brekker både kjeven og ryggen når han spiller en C som han. Men låtene er ganske dølle.

Men jeg skjønner det ikke. Er det ikke litt døll?

Håper noen kan forklare meg hvorfor Bruce Springsteen er så bra…

Klem fra Eric