Kategorier
Hva Råkker Du Med?

Hva Råkker Du Med? Marius Kromvoll Fra Quarter Wolf

Hva Råkker Du Med?

Navn: Marius Kromvoll

Band: Quarter Wolf

Gitarer: Fender Coronado, eller Oberst Depp som jeg kaller’n, to Zimgar’er ved navn Aaron og Garon.

Pedaler i Studio: Jeg bruker bare to effecter; fuzz og mere fuzz. I alle år var’e Marshall Guvnor II – som låter fett med en Orange – som var standard, inn i en amerikansk Big Muff (har også god erfaring med den russiske modellen). Men etter at Guvnor’n abdiserte for godt på lydsjekk på Verkstedet i fjor, med følgende svett og desperat spurt til studio som heldigvis var like ved, har Bluesdriver’n til Boss overtatt, og er med på vår neste plate «Back to Sykkylven» – som er ute 16 juni, forresten!

Verdt å nevne at trommis Paul Daniel, som både mikser, mastrer, designer og alt mulig annet på platene våre, henter fram lavere frekvenser i miksen for å fylle opp bånn. Ikke no bassgitar-juks her i går’n – ekte garagerockduo der, altså …

Pedaler Live: Samma opplegget – jeg er altfor utålmodig til å teste no nytt. Dessuten speller vi inn platene live og vil legge det så tett opp imot konsertfeelinga som mulig uansett. Why change a winning horse? … også er jeg litt lat …

Amper: Hå hå, NÅ snakker vi! Hovedampen er en spesialbygd Orange Overdrive fra tidlig 90-tallet – en av de aller første reissuene, om man kan kalle det det, før de endra en lita ting i kretsløpet og kalte den OTR. Om folk ikke har detti av ennå, og jeg kan få nerde litt til, så er min en av bare tre som Jeff på Matamp håndbygde med switch fra 80 til 20 watts. Det har jeg fra’n sjøl, prata med ampekongen fra Huddersfield på telefon da han skulle reparere White ampen min. Som fortsatt er dau. Også har jeg en kjip Peavey bass amp for å fylle på litt i bånn live …

Mest representativt opptak av Gitarlyd: 69 Comeback Special

Siste kloke ord eller tips: Spell jævla høyt, og ikke prat for mye mellom låtene på konsert. For å sitere tittelen på siste sporet på neste plate, «Back to Sykkylven» – som fortsatt er ute 16 juni – «Shut the Fuck Up and Play»!

Quarter Wolf schpeller releasegig på Revolver 16 juni.

https://www.facebook.com/events/411987352510908/?ti=cl