Kategorier
Hva Råkker Du Med?

Hva Råkker Du Med? William Morris Fra Liongeist

Hva Råkker Du Med?

Navn: William Morris
Band: Liongeist

Gitarer: Som regel en Jazzmaster men til tider bruker jeg også Telecaster. Så lenge det ikke er humbuckere så låter det som regel riktig, uansett hva jeg bruker.


Pedaler I Studio: Bruker de samme som live, foruten en og annen ekstra drive eller sånn. Sist var det vel en BOSS SD-1 som ble brukt utover det jeg ellers har på brettet.

Pedaler Live: Denne dagen/uka er denne lista riktig iallefall. Sånn ca rekkefølge, fordi det er en stund siden jeg satte det sammen. Boss TU-2, Diamond Comp Jr., EQD Afterneath, BAT Black Forest, Mooer Black Secret, Fuzz 0))), EQD Disaster Transport, Strymon DIG og Strymon Bluesky. Når jeg ser over den lista ser jeg at jeg egentlig burde spille doom.

Amper: Orange AD30 m/4×12 Cab


Mest representativt opptak av Gitarlyd:
Den nye EP’en vår er ute 7. April, låta “Winter” tar vel i bruk alle pedaler både én og én og på samme tid. Eller så er det “Miserable and Scared to Change” fra forrige skive.

Siste kloke ord eller tips:
Ikke tenk for mye på utstyr, bruk tida på å spille istedet. Spill det som passer låta, stemning og feel har mer å si enn egoet ditt. Hør på de du spiller med, og sett pris på alle sine ideer, det tar lengre tid å komme i mål men det blir bedre låter av det.

«Departure» kommer på diverse digitale plattformer 7. April