Kategorier
Hva Råkker Du Med?

Hva Råkker Du Med? Ole Rokseth Fra Hymn

Hva Råkker Du Med?

Navn: Ole Rokseth

Band: HYMN

Gitarer: Bruker egentlig kun en Gibson Les Paul Studio til HYMN, som er den første «skikkelige» elgitaren jeg kjøpte. Blitt feitere og feitere strenger med årene og har endt med en setup som passer bra til duo ( 14 – 19 – 30 – 42 – 54 – 74) . Som backups har jeg en SG Special Faded ( med Bare Knuckle Warpigs og en Gibson LP DC ( P90 ).

Pedaler I Studio: Bruker det samme i studio som live med mindre jeg vil legge på noe ekstra eller føler meg funky i studio. Vi prøver å holde på det råe liveuttrykket også i studio. Må ha en ampselector/switcher som jeg nylig fikk bygd av Rolf Ole fra Reptile Master, Banaan etc som gjør at jeg kan switche mellom alle ampene. På laneyn bruker jeg fn bozz fz-2 (gain booster mode) og dl 4 delay. simms wattsen har en gammal RAT med en deep blue delay. Ampegen har en boss bass dist. Har også en looper helt først i rekka til litt feedbackbråk mellom låter.

Amper: Laney GH-100 Simms Watts 100 Ampeg SVT-VR Kjører gitarampene som fullstacks og bassampen med ampeg 8×10. Bytter litt på 4×12 kabinetter ettersom noen elementer har begynt å gi opp, og får låne endel av Ole Helstad i Tombstones. Simms Watts ampen er også hans. TAKK OLE!!

Mest representativt opptak av Gitarlyd: Må jo bli på Perish(2017) skiva det da!

 

Siste kloke ord eller tips: Slutt å fjern mellomtone!