Kategorier
Anmeldelser

Pål’s Butikk – Veggen

Jøss! Dette varre baller i!

Pål’s Butikk er ute med en ny låt som kan sies å sparke litt mer enn før. Litt tyngre, litt mindre konvensjonelt, litt mer oppi trynet, litt mer rock, litt mindre pop. Det er så deilig. Gitarene freser, trommene buldrer og vokalen snerrer. Dette kler gutta ekstremt godt. Det hele uten overdreven vreng på gitarene, doble basstrommer og andre metalltroper. Det å lage ei ordentlig hard låt uten å å har brutalt hard lyd er en kunst.

Denne låta representerer det litt hardere soundet de har live og det er en veldig god ting, fordi Pål’s Butikk er best live. Hittil.

Pål’s butikk skal slippe en låt i måneden ut året og hvis det blir mer av dette så kan dette kulminere i ett fantastisk album til slutt! Dog også irriterende venting på album og mulig en noe rotete estetisk spotifyprofil til slutt.

+ Trøkk, man hører gutta gir 110%

+ Mindre preget av å låte «veldig norsk rock» og mer noe helt unikt.

+ Fet produksjon, låter panser.

– Låten handler om irritasjon mot musikkbransjen. Velger deretter å slippe kun en singel i måneden resten av året for så å kulminere i ett album i januar tilslutt. Singelbasert mentalitet jobber mot det å være anti-musikkbransje. Noget selvmotsigende.

Råkkfolkscore: 8,5/10

Veggen slippes 28. April og skiva kommer i Januar.