Kategorier
Hva Råkker Du Med?

Hva Råkker Du Med? Stein Himsett fra What the Five Fingers said to the Face

Hva Råkker Du Med?

Navn: Stein Himsett

Band: What the Five Fingers said to the Face

Gitarer: Music Man/Ernie Ball John Petrucci signaturmodell med 7 strenger stemt i en drop D med resten av strengene i standard stemming (Ja, jeg veit jeg veit. Var stor fan av Dream Theater når jeg var yngre, men den er den beste gitaren jeg noen gang har spilt på og den låter dritfett). Hvis det ryker en streng på den bruker jeg en Schecter 7 strengs sak.

Pedaler I Studio: Stort sett det samme som live, me du unntak av en DigiTech Digiverb. Denne brukes utelukkende for reverse reverb funksjonen og brukes både på gitar og vokal for en genrelt creepy effekt. Det hender også at jeg bruker en OG Ibanez TK999 Tube King.

Pedaler Live: BOSS Digital Delay DD-7, ENGL Z-4 footswitch, DigiTech Vocal 300 (med custom effekter til vokal)

Amper: Bruker utelukkende ENGL Powerball 2 med følgende kabinett (husker ikke modellnavn)

Mest representativt opptak av Gitarlyd: blackspiraldance – her har du også muligheten til å høre en rekke av effektene jeg bruker på vokal.

Siste kloke ord eller tips: Go weird or go home