Kategorier
Albumanbefaling

Undertakers – «White Trash» Og «Heed Thy Warning»

«Undertakers er et trash rock band i fra hjertet i Norge, nærmere bestemt Trondheim!» står det i presseskrivet. Demografisk ypping si! Breialt!

Jeg får en mail med 2 låter fra skiva dems som kommer 27 mai.

Jeg klinker på førstelåta «White Trash». Det ruller og går. Er det punk? Produksjonen er relativt punkete ihvertfall. Jeg setter den på en gang til… og enda en gang. Refrenget har ett godt løft og artige Trailer Park Boys referanser. Denne låta kunne vært en låt i en skatevideo man så slavisk på når man var litt yngre. Kanskje på en Geoff Rowley eller Chris Cole part? Litt småcatchy og veldig laidback.  Mye Roky Erickson her.

+ Småcatchy

+ Bra løft i ref

– Litt vel skranglete produksjon

– Må høre ett par runder før man «husker den»

Råkkfolkscore: 6,5/10

«Heed Thy Warning»

Litt tyngre og raskere. Her passer ikke produksjonen til låta i det hele tatt, høres fryktelig hjemmesnekra ut og suger litt sjel ut av låta. Låta i seg selv er kul, men slutter på en noe underlig måte. Som om det faktisk er mer, men de har fada den ut litt for fort fordi noe er galt med partiet etter eller noe. Men her viser de mer krutt og baller. Og vi liker sånt. Får en følelse av at dette er ett band som er desidert best live, men bare må ha noe å kunne booke med. For noen produksjonsnobber erre’m ihvertfall ikke.

+ Kul låt, Viser flere sider.

–  Den svake produksjonen setter alvorlige bremser i hjulene for en låt som kunne vært enda fetere med bedre lyd.

–  Svak slutt på låta

Råkkfolkscore: 4,5/10

«White Trash» og «Heed Thy Warning» er å høre fra 17. Mai