Kategorier
Anmeldelser

Påls Butikk Feat Melina Oz – Trommelknud (Singel)

Påls Butikk tjuvlåner Melina Oz fra Up Against The Phantom i denne råkkete råkkeråkkeråkkelåta med litt kjeitete vokalopplegg.

Musikalsk låter det som om Danko Jones og Foo Fighters ligger sammen og har ett behagelig samleie. Vokalene på låtene blir en litt komplisert affære. Vokalist Mats og gjestevokalist Melina synger klokkeklart og reint, men alternerer strofer på en snedig og spesiell måte som gjør at det tidvis kan bli i overkant hvor «smart» eller «alternativt» det skal være. Etter de første 3 lytt av låten får man litt grep på det hele, men kjennes ut som catchy har blitt ofret for at det skal være progga, alternativt og finurlig på det vokale plan. Enda godt at musikken her er kjøtt og potetrock som trøkker og smeller solid.

Enda en rocker fra Påls Butikk som smeller fint på produksjon og utføring. Angsten for de kremt…obligatoriske «rolig låtene» brer seg litt nå.. Påls Butikk skal sleppe en låt i måneden ei god stund fremover. Håper de ser vekk fra konvensjonene om at man «må ha rolige låter også for å viser at man har flere sider» en stund til fordi de lager magi når butikkbilen dems settes i «trøkkeitrynet-giret»

+ Musikken er stødig, catchy og har bra trøkk

+ Produksjonen er god

– Gjestevokalist Melina Oz synger klokkerent og fint, men selve det strukturelle oppsettet av «duetten» blir litt for fikst for låtas beste og fører til litt mer hodekløe enn allsang/nynnbarhet.

– Aner ikke hva låta handler om på noe som helst plan. Hårtynn grense mellom pretensiøs og overpoetisk tekst.

Råkkfolkscore: 5,9/10

Låta ligger på digitale plattformer nu!