Kategorier
Anmeldelser

Quarter Wolf – Back to Sykkylven (Singel)

Dette er noen ord om låta «Back To Sykkylven», hele skiva kommer vi tilbake til når det nærmer seg!

Jeg må værra ærlig. JEG VETTA FAEN HVA ELLER HVOR «SYKKYLVEN» ER! Men det er egentlig bare å drite i inntil videre. Man kan smake på alt, men ikke vite alt.

Pur adrenalin, pur rock’n’roll og lukta av vokalist/gitarist Marius Kromvoll sin skamløst sexy skinnjakke/skinnbukse-kombo øser og pøser ut av denne låta. Låta i seg selv er ingenting nyskapende, men ingen har sagt at alt må værra så jævla innovativt så lenge man får en god følelse. Den gode følelsen kommer fra den gode energien mellom trommekjekkasen Paul Daniel og gitarulven Marius Kromvoll. Vi har hatt gutta innom på sending og gutta er en gledespredende duo som det er vanskelig å ikke værra glad i. Energien er med overalt og det er lettere å få vist frem dette live med det visuelle inntrykket man kan gi i tillegg,  men det at de får med seg samme energien i studio beviser at romansen de har er nydelig. Romantikeren i meg smelter når jeg tenker på Quarter Wolf.

+ Rocketoget tuter og går stødig og drivende

+ Energien. Energien. Energien.

– Finner ikke opp kruttet, men viser at de er gode med kruttet

Råkkfolkscore: 7,5/10

Låta kan høres på her!