Kategorier
Fjas

Råkkfolk søker fotograflignende karakter!

Råkkfolk trenger noen bilder. Av oss sjæl. For å dokumentere hvor helt råe vi tror vi er. Og bare til litt promo osv.

Du trenger ikke være proff, hobbyfotografer og lignende er velkomne, og om man har en spesiell ide eller noe utenom helt normale døve presseskrivbilder som vi ser så mye av så er det bare bonus. Tenker dette er en jobb som kan gjøres på en time eller 2.  Ikke noe man blir svett av.

Penger har vi selvfølgelig ikke mye av, men kanskje man kan få lov å ta på Eirik sitt flammerøde skjegg. Også skal vi slenge på masse skryt. Av deg som tok bildene og motet ditt for å ha tatt på Eirik sitt flammerøde skjegg.

Om noen er i det gavmilde, hjelpsomme hjørnet, eller bare vil gjøre noe rart med tre karer som driver en podcast for å fremme lokale band og littebitt latter, så ta kontakt med oss på rakkfolk@gmail.com