Kategorier
Anmeldelser

Ondt Blod – Store Ord (Røyk Og Speil) (Singel)

Stødig punke/hardcore/rocke-singel fra Kirkenes.

I samme ånd som Kvelertak pumper det og går med en perfekt porsjon catchyness i Ondt Blod sin nye singel. Vokalen er noe av det som gjør at man virkelig innser at det ikke er Kvelertak man hører på. Musikalsk er dette veldig likt noe av det mer poppa materiale til Kvelertak. Vokalist Aslak freser ut strofer med en enorm innlevelse og presterer å levere følelsene han har meget inderlig.  Det kjennes utrolig ærlig ut. Og det er digg.

Låta er meget velspilt, produksjonen er kanon og den overall viben av låta er kanon.

JA, det låter veldig Kvelertak, men med mer dybde på vokalsiden. Mer følelser på ett vis. Så om man digger Kvelertak(Som mange gjør), men syntes det er noe flatt på vokalfronten i lengden med bare det gutturale skriket og skrålet, så kan Ondt Blod med «Store Ord» levere ett litt mer følelse og stemningsmessig alternativ. Ett godt alternativ.

+ Kul og følsesladet vokalprestasjon

+ Bra driv

+ Bra Produksjon

– Litt lett å gi en slags «Blåkopi av Kvelertak» stempel

Råkkfolkscore: 7,5/10