Kategorier
Anmeldelser

Iversen – Hvorfor kan ikke jeg? (Singel)

Vegard Iversen er det perfekte snittet mellom John Mayer og Lars Lillo Stenberg..

«Hvorfor kan ikke jeg?» er en nydelig ballade som smører ørene med den herlig produksjonen.  Musikalsk låter det som en bedagelig John Mayer låt med enormt mye ærlighet fra vokalist, gitarist og bæreren av Iversen-etternavnet. Låta bærer preg av musikere som gir hverandre plass, trekker seg heller litt tilbake enn å presse seg fram og resultatet blir fløyelsmykt og svært behagelig. Annet er det ikke å si. Det hele er som å legge hodet ned på en pute som er akkurat perfekt. Noe av det beste jeg har hørt fra Vegard Iversen og kompani. En vakker liten perle.

+ Varm, myk og behagelig produksjon

+ Enorm ærlighetsfølelse på tekst og vokal uten å bli klysete eller cheezy

+ Alle vet sin plass og det hele låter meget profesjonelt

– Gitarsoloen låter litt tynt, hadde vært deilig om den var litt tykkere og varmere

Råkkfolkscore: 9/10