Kategorier
Anmeldelser

Naga Siren – This Dark Lake (EP)

Råkkfolk: «Heisann, er det mulig å få 4 raske doser med ansiktsmeltende hardcore takk?»

Naga Siren: «Her. Kos dere.»

Råkkfolk: «Trenger dere ikke resept eller noe?»

Naga Siren: «Nei. Dere trenger bare ører»

Gutta fra blant annet Despereaux, IEATHEARTATTACKS , Oberst og Himmelhøyt leverer med sin første EP ca 10 minutter med mæææget gode låter. 10 minutter som er vel-balansert og stødig med perfekt mengde nerve. 10 minutter som gir lytteren lyst på mer. «I Will Not Sink» kanon åpningslåt, «Pillar/Torrent» gir en litt deilig vibe av en knallhard At The Drive-in låt, This Dark Lake fungerer helt fint, men blir den mest generiske og anonyme av låtene mens «As I Lay Here» er en låt med litt større skala og fokus på stemning, noe som som også er meget kledelig, dog de kler aller best når de trøkker på med full kraft, knallharde trommer, nådeløst fresende vokal og rytmiske riff.

Alt i alt er dette bra saker. Mer enn 10 min neste gang gutta!

+ Bra trøkk og energi

+ «I Will Not Sink»

+ Helt kul produksjon.

– Litt kort, kunne slengt på to låter til siden to av låtene er under 2 minutter og hele EP’en er under 10 minutter. Bør ikke drøye år og dag før neste utgivelse.

Råkkfolkscore: 8,5/10