Kategorier
Anmeldelser

Label – Baby Don’t Loose Your Temper (Singel)

Den perfekte låta å ha murrende i spillelista på terrassen når man griller i den sjeldne norske sommersola.

Litt gitartriks fra Queen, ett snev 10CC, ei klype Beach Boys og en litt større del av det mildere materialet til Thin Lizzy. Der ligger Label og koser seg på denne velproduserte sommerlåta. Ingen store hopp. Ingen funky bridge. Ingen skrikende gitarsoloer. Ingen unødvendige detaljer. Alle spiller for låta. Det hele skrus opp til 4/10 og er veldig bedagelig og koselig hele veien. Solid poprock. Ikke det mest kreative musikkverden har å tilby, men trygt, godt og sabla hyggelig.

+ Lydproduksjonen

+ Høy trivlighetsfaktor

+ Kule Brian May gitarlicks

+ Stødig og catchy

– Kan trolig fremstå litt dynamisk flatt for dem som liker at det «skjer litt mer» i låter.

– Ikke fryktelig kreativt.

Råkkfolkscore: 7,5/10