Kategorier
Anmeldelser

Foammm – Sailor Doom (2-spors singel)

Mer småmystisk drømmepop fra Foammm når de nå slipper to låter. «Sailor Doom» er, for de som har kjennskap til Foammm fra før, en veldig «Foammete» låt. Den blir den mest annonyme av de to låtene, men uten tvil ei koselig litta beta musikk. Etterom at låtene blir sluppet sammen i en release trekker nok «Sailor Doom» litt ned grunnet at den ikke gir undertegnede fullt så mye. Blir litt bedagelig bakgrunnsmusikk. Men høydepunktet er uten tvil «Forest Temple» som viser dem frem på merkverdig godt og eksperimentelt vis. Dette er usedvanlig friskt og kreativt. Ett 6 minutters alternative rock-mesterstykke. Småkødding med tempo og 80’synther. Psykedelia og rare lyder. Foammm på sitt aller, aller sterkeste. Håper de våger seg mer i denne retningen i fremtiden.  Når Foammm drar på seg den syrete Pink Floyd-jakka er de ytterst kledelig.

+ «Forest Temple» sin kreativitet, sound, feel og psykedelia

– «Sailor Doom» blir litt flat og daff. Mens «Forest temple» er ett saftig brød fra middelhavet med litt olivenolje og ett dryss av salt, blir «Sailor Doom» en kneipp som har liggi på Coop Prix hele dagen.

7,5/10