Kategorier
Anmeldelser

Påls Butikk – Nesten Som Før (Singel)

Påls Butikk kjører på videre med en ny singel i måneden ut året som de har lovet.  «Nesten Som Før» er en samlet, litt konvensjonell og stødig låt med mye nerve. Dynamisk sett er den ikke så fryktelig spennende og lener seg litt inntil veggen og tar livet litt med ro i forhold til forrige månedens energirike, men litt vokalrotete låt «Trommelknud». «Nesten Som Før» er en stødig poprocker som holder en mystisk tone hele veien.  Produksjonen er balansert og god akkurat som i de foregående låtene.  Låta er ikke en «headbanger», men en mild «hodenikker». Og det fungerer helt kult. Låta trekkes litt ekstra opp av ett godt refreng og kult bass og gitararbeid.

+ Holder på nerve og mystikk igjennom låta på en trygg og god måte

+ Godt refreng

+ God produksjon

+ Kule gitar og basslinjer

– Litt konvensjonell og en litt klassisk «mot slutten av skiva»-låt

– Versene i låta kjennes litt i overkant ivrig med å vise hele vokalregisteret på en gang. Når første vers slår inn første gang man hører låta kan det kjennes litt mye ut. Mild vokal berg og dalbane som strengt tatt ikke hadde vært nødvendig. Ikke dårlig eller surt, bare litt overivrig. Selv Bee Gees var litt nedpå om låta var litt nedpå. Selvom alle veit at de sikkert mest sannsynligvis hadde lyst til å falsettharmonere fra helvete og tilbake.

Råkkfolkscore:  7,5/10