Kategorier
Anmeldelser

Revolver – Slave & Trell (Singel)

Den nyeste singelen til Revolver desverre ikke spesielt imponerende. Som en utrolig flat «Song 2» av Blur uten nok sjarm, catchyness eller særpreg.  Generisk norsk rock som kunne vært «gammal» Plumbo. Prøver veldig hardt å være radiovennlig, allsangvennlig og festvennlig. Treffer tildels, men den noe flate og kjedelige lydproduksjonen sparker ikke nok. Låta i seg selv er helt grei, men det er så mye pop og lite rock i det som kunne vært en helt ok festrocker som kunne vært nr 7 på ett album hadde det bare vært litt mer baller. Det blir for tynt, lite attitude og tannløst. Gi gutta mer fuzz, en som kan mikse bedre og få vokalisten litt mer gira med litt mer snerr, så kan vi snakke låt. Dette blir for tamt.

+ Er igrunn en helt ok låt som får lide av rammene rundt

+ Låter samlet

– Hele lydproduksjonen mangler punch, attitude og baller

– Blåkopi av Blur – «Song 2» uten hell.

Råkkfolkscore: 3,5/10