Kategorier
Anmeldelser

Hoggormsafari Feat Haley Shea – Min Generasjon (Singel)

Punkerockeskapopkos.

Hoggormsafari sin låt «Min Generasjon» er ett godt eksempel på hvordan en god gjestevokalspot skal være. Haley Shea fra Sløtface har blitt med på låta og balansen mellom de to vokalistene er så og si perfekt. Låta i seg selv er en catchy energibombe med kompasset vendt mot P3 og en mild kommersiell sommerlåtfeel. Her treffer de spikeren på hodet.  Produksjonen er kul, dog skarptromma høres ekstremt samplet ut. Om den er samplet så burde det vært blandet med det orginale skraptrommesignalet litt mer for å ikke låte så overtydelig samplet ut. Hvert slag høres 100% identisk ut. Det er vel og fint for noen, men litt lite organisk og dynamisk. Noe som strider litt imot hvor organisk, dynamisk og kult resten låter. Litt som en skraptromme fra ett digitalt trommesett.  Kan høres spesielt 1:59. Ellers er det kult, catchy og på kanten til småkoselig, dog teksten kanskje handler om noe ikke fullt så koselig.

+ Catchy og bra energi

+ Velspilt

+ Perfekt gjestevokalbalanse

– Veldig udynamisk skraptromme som slår litt sprekker i hvor organisk og dynamisk resten kjennes, resten av produksjonen er aldeles nydelig.

Råkkfolkscore: 8/10