Kategorier
Anmeldelser

Beach Of Diamonds – Mean Roads (Singel)

Beach Of Diamonds leverer ett ferskt stykke middelmådighet fra grillen i sommervarmen.

Det låter fint og er velspilt. Appellerer til det gemene hop gjør det også. Samtidig som det også fungerer som en slags anthem for lastebilsjåfører. Problemet er at det er ekstremt midt på treet. Om mulig noe av det mest midt på treet jeg har hørt i år fra ett norskt band.  Her er det flere medlemmer fra det noe hardere bandet Kalashnikov, som har prøvd seg på litt slækk dadrock. Det hele blir bare helt ok. Ikke årets låt, ikke ukas låt, men en låt man kanskje hører en eller to gang før den trolig går litt i glemmeboka. Men hvorfor er det bare helt ok? Dette er jo litt subjektivt, men det mangler nok en litt bedre hook i refrenget for at det skal blir mer minneverdig, gitarene er litt anonyme og trommene spiller bare helt streit til låta.  Det blir litt tamt.

+ Fin produkjson

+ Velspilt

+ Appellerer trolig til folk som ikke har noe spesielt dypere syn på musikk enn «det bråker» og «det var fint», foreldregenerasjonen og en håndfull lastebilsjåfører

– Tamt

– Middelmådig

Råkkfolkscore: 5/10