Kategorier
Anmeldelser

Alwanzatar – Heliotropiske Reiser (Album)

Når Krizla fra Tusmørke og Spectral Haze lager soloalbum.

Det er vanskelig å si annet enn at dette er en skive full av stemningsfull og psykedelisk elektronisk musikk som kjennes ut som soundtracket til en fet futuristisk film.  Kunne kanskje fungert som ett alternativt soundtrack til Luc Besson sin «The Fifth Element». Men det er bare det første som slår undertegnede. Høydepunktet på skiva ble for undertegnede låta «Rikosjett» som er en skikkelig John Carpenter-synthfest. Dette er også albumets lengste, som klokker inn på magiske 16 minutter og 40 sekunder. Synther og arpeggioer pumper og durer mens fløyter danser mystisk rundt på flere av låtene. Dette låter utrolig kult og selv om musikken kanskje ikke alltid har en spesielt utprega groove er det interessant og skaper en fantastisk fet stemning. Alt i alt veldig kult.

+ Atmosfærisk og kul stemning

+ Herlig soundtrackfølelse

+ Kul produksjon som fungerer godt til dette

+ «Rikosjett»

– Ikke enda på Spotify… Men kommer

Råkkfolkscore: 9/10

Skiva skal komme på Spotify, men inntil videre er den tilgjengelig her! https://alwanzatar.bandcamp.com/album/heliotropiske-reiser-2