Kategorier
Anmeldelser

Påls Butikk – Ville Veier (Singel)

Pålsneger? Turbobutikk? De første sekundene har litt Turboneger over seg. Men dette svinner raskt vekk og blir en langt mer seriøs og strømlinjeformet låt på det instrumentale plan.  Vokalen fremstår litt usikker på starten av verset og man får ikke helt grep på flyten samtidig som det låter litt off og småsurt. Dette retter seg raskt opp og første del av andre vers låter hakket stødigere og renere ut. Introen på låta er småleken og innbydende, men så er lekenheten borte. En mild antydelse av lekenheten tilbake  i bridgen som dessverre ikke går noe sted og kjennes litt flat og målløs ut. Undertegnede vet fra tidligere låter at Påls Butikk har mer kreativitet og lekenhet i bakhånd. Dette kjennes litt ut om fyllstoff med potensiale.  Dessverre har ikke denne låta nådd sitt fulle potensiale.

+ God og håpefull start

+ God lyd og stødig spilt

+ Helt greit refreng

–  Bridge uten sjel og mening

– Blir litt flat og intetsigende. Begynner bra også ebber det ut, man håper det kommer ett løft , men så er det hele over

– Noe shaky vokal på første del av første vers

– Fyllstofflåt man kunne brukt mer tid og kreativitet på

Råkkfolkscore: 4/10

«Ville Veier» kan høres på Spotify og lignende sexy steder.