Kategorier
Anmeldelser

Arne Åsmund – Little Sister (Singel)

Noen ganger får vi i Råkkfolk rent gull i innboksen vår.

«Hei Råkkfolk!

Jeg driver med et musikkprosjekt som heter Arne Åsmund, hvor jeg synger skikkelig koselige viser med helt forferdelige tekster..» Står det i mailen vi får.

At «Little Sister» er ei skikkelig koselig vise med forferdelig tekst er riktig. Men det er også herlig direkte uten bli pretensiøst og overpoetisk. Låta treffer hardt på vakkert vis og skaper ett smil og en varm følelse til tross for at temaet i låta er mææææget mørkt. Kassegitarene og strykerene  er simplistiske, men uhyre effektive og vakre. Stemmen til Åsmund er lavmælt, fin og sensitiv uten å låte tilgjort.  Dette er alt i alt en utrolig vakker låt med en herlig produksjon som slo undertegnede i bakken. Vakkert dude. Vakkert.

+ Produksjonen er kanon og meget passende

+ Uhyre stemningsfullt

+ Poetisk på en smart og direkte måte

+ Sterk tekst og tematikk

Råkkfolkscore. 9,5/10

Albumet «Fever Dreams» slippes 4. Oktober og «Little Sister» er ute nå!