Kategorier
Anmeldelser

Gribbene – Hvor Mange (Singel)

«Hvor mange» ELLER «Hvor mange?»?  Skulle vært en lærer i bandet!

Gribbene er tilbake, desverre uten Ronny «Pøbel» Olsen på trommestolen. Vokalist Marius Roti synger om å sitte fast i det «samma gamle». Og det «samma gamle» virker jævlig. Som i mange av Gribbenes tidligere låter er hovedfokuset på at mye er fryktelig negativt, mørkt og ræva.  I låta «Hvor Mange» så kjennes det litt flatt ut. Etter så og si en hel plate om ca akkurat samme tematikk, så kjennes det da litt slækkt med en låt hvor dem i drar ned tempoet og energien i tillegg. På ingen måte dårlig, men på ett vis litt skuffende, energiløst og følelsen av gjenbruk i tematikk er truende.

+ Kul produksjon og lyd

+ Velspilt

– Litt energiløst, klagelåter låter best med litt mer aggresjon. Veien fra klagelåt til sytelåt er kort.

– Følelsen av «Skal dem bare synge om detta hele tia?» sniker seg på.  Gjenbruk av tematikk er ofte farlig, uansett hvor god ordsmed man er.

Råkkfolkscor: 4,5/10

Låta er bla på Spotify nu!