Kategorier
Anmeldelser

National Freakshow – God Is Dead (Singel)

Uggadabuggadabuggadabuu

Det chugges på gitarer med litt under middelmådig gitarlyd. Trommene pumper med noe rotete og tidvis overkåte basstrommefills og vokalisten uggabugger ut alle metalklisjeer som Slayer og Mercyful Fate allerede har brukt og brukt bedre. Bassen er herlig skitten og låter desidert kulest i en miks hvor det høres ut som trommeslageren har fått lov å bestemme trommevolumet selv og vil ha det høyest mulig. Gjerne sånn at det sprenger litt og høres misplassert ut. Lange utstrakte riffpartier hvor absolutt ingenting skjer. Ingen solo, ingen melodi, bare uggabuggachugging til ingensteds.

Dette er ikke det beste Larvik har å by på. Desverre. Vokalen har en desperasjon i seg som er kul, men med den generiske teksten og Manowar-komp i bakgrunn når vokalisten ikke sitt fulle potensiale.  Dette er huleboermetal uten glimt i øye, det lille ekstra og en med kål på miksing av basstromme.

+ Basslyden er grom.

+ Vokalisten har en bra nerve og desperasjon.

– Basstromma i miks og spillinga. Tidvis utight og for høy.

– Gitarene låter litt for tynt. Som om de var tjukke, men noen har prøvd å mikse det tynnere for at det ikke skal krangle om plass i miks og mikset de dårlig.

– Klisjefylt

– Riffpartier som går ingensteder og inneholder ingenting.  Som vers uten vokal. Låter tomt og ukreativt.

Råkkfolkscore: 3/10

Bandet har promotert låta godt på facebooksia og at idag (12. September) er den store dagen låta kommer. De har dessverre glemt å si hvor. Jeg har hørt låta pga at jeg har fått en mail med promo. Der står det heller ikke hvor den kommer. Sjekket Spotify (kl 22:25), der er den ikke.  Så ja….