Kategorier
Anmeldelser

Forgetaboutit – Warning (Singel)

«Warning» har en tekst som er stort sett gammal resirkulert poppunk-oppgulp fra de siste 30 åra. Men det spinnville drivet og hvor velspilt det er redder opp i massevis. Produksjonen er kledelig, låter veldig samla og låter bra til tross for at det er ekstremt erketypisk sound for sjangeren. Her passer hansken hånden perfekt.

Vokalisten synger veldig generisk og det hadde vært uhyre kult om det var ett snev mer aggresjon og dynamikk. Vokalen er på ca samme sted igjennom hele låta dynamisk og det fungerer, men er ikke særlig spennende. Spesielt når teksten er såpass intetsigende og klisjefylt.

+ Meget velspilt, man kan nesten høre spillegleden.

+ Velvalgt BPM. Tempo er perfekt og har ett kanon driv.

+ Kledelig, samlet og god produksjon til tross for å være litt atypisk.

– Teksten er svakeste ledd. Men låta mister ikke mye på grunn av dette ettersom at tempo, driv og attitude er hva som driver låta. Men er jo kult med gode tekster også.

– Hadde vært kult med litt mer dynamisk vokal.  Blir litt flatt til tross for at det fungerer helt ok.

Råkkfolkscore: 8,5/10

Låta ligger blandt annet på Spotify nu.