Kategorier
Anmeldelser

Beach Of Diamonds – Summer Ends (Singel)

Pop-pop-pop-pop-pop-rock.

Det er sukkersøtt og poppa. Det er bra spilt og stødig. Gitarmelodien som låta starter med er det mest catchy med låta. Refrenget mangler den ordentlig gode «allsang»-hooken som kan løfte en relativt streit poplåt til en ordentlig god poplåt. Etter 5. gjennomlytt innser jeg at det eneste jeg sitter igjen og virkelig husker er tidligere nevnt gitarmelodi. Beach Of Diamond høres ut som de virkelig, virkelig vil få til en skikkelig hit folk koser seg med og bli p3-lista herfra til månen.  Dessverre treffer de ikke her. Produksjon og utførelse er helt kanon, men låtene vi har hørt hittil blir for grunne og mangler den virkelig giftige catchynessen som pop-rock trenger for å ikke bare bli en dråpe i bøtta. Vi krysser fingrene til neste gang.

+ Helt kanon produksjon og mix.

+ Kara kan spille.

+ Energien er god.

– Gitarmelodien er catchy, men låta i sin helhet er ikke catchy nok og refrenget er glemt så fort det er over.

– Følelsen av at de prøver kanskje litt for hard å ha bred appell fører til at det blir ganske generisk. Som en låt i bakgrunn av en tenåringsfilm som involverer en roadtrip før de begynner på college som har 3,7 på IMDB.

Råkkfolkscore 6,5/10

«Summer Ends» er å høre fra fredag 29. september!