Kategorier
Anmeldelser

Korrupt – Preachers And Creatures (Album)

Aggressivt, catchy og kreativt der innslag av skatepunk, hardcore, streit metall og tidvis snev av black-metal atmosfære flettes sammen til en herlig cocktail som tilfredstiller mange ulike ører. Tempoene, trommer og riffstiler varierer masse og gutta viser seg fra fryktelig mange sider med en stødig og angstfylt vokal som binder låtene sammen og får dem til å låte som «dem» hele veien, til tross for sjangerhopping og stilskifter igjennom albumet.  Vanligvis pleier undertegnede å trekke lit ned når vokalen bli litt i samme leie og litt lik hele veien, men ettersom det instrumentale varier slik som det gjør hjelper det å binde bandet sammen og låte helhetlig.

Lengden på skiva er også perfekt.  Produksjonen og miksen er god. Det er ikke mye som trekker ned her. Låta «Khaver» prøver seg på litt halvpoppa refreng som ikke helt fungerer  og låter litt halvsurt, men i det store og det hele har kara sluppet en svært solid plate med ekstremt mye godt innhold og lite fyllstoff. Deilig!

+ Produksjon og lyden er kul.

+ Variert og velspilt.

+ Stødig vokal som hjelper å binde bandet godt sammen når de leker med sjangeren.

+ Lite fyllstoffmateriale

– «Khaver» prøver seg på en litt mer poppa tilnærming som igrunn ikke fungerer så godt inn i resten av skiva.

Råkkfolkscore: 9,5/10

«Preachers And Creatures» er ute imorgen Fredag 20. oktober!