Kategorier
Anmeldelser

Hockney – Away We Go (Singel)

«Away We Go» er 3 minutter og 15 sekunder med fløyelsmyk, bedagelig og gjennomført hommage til mange 60/70 talls helter. Låta i seg selv er desverre ikke noe revolusjonerende på noe vis og kunne enkelt vært litt flat uten den meget solide og kreative produksjonen. Detaljer og instrumenter svaier inn og ut på kult vis. Mye musikalsk krydder strødd sparsommelig og nøysomt utover. Koringene er også fabelaktige.

Alt i alt er dette en låt som en pizza med veldig mye godt fyll. Og de aller fleste liker jo pizza.

+ Fantastisk produksjon.

+ Sjarmerende og velbalansert mix.

+ Solide koringer.

+ Kreativ og nøysom bruk av mye instrumenter på en balansert og elegant måte.

– Produksjonen er stjernen i showet, ikke nødvendigvis låta. Om man hadde strippet vekk en del av de mange detaljene og lagene som er i låta, hadde det ikke vært fullt så interessant og trolig litt flatt. Noe som igjen gjør at man klarer nok ikke helt å gjenskape magien med en enkel kvartett på scenen for å kunne gjenskape magien i låta.

Råkkfolkscore: 7/10