Kategorier
Hva Råkker Du Med?

Hva Råkker Du Med? Simen Jakobsen Harstad (Golden Core)

Navn: Simen Jakobsen Harstad

Band: Golden Core

Gitarer: Main gitaren er en Fender hh blacktop Mexico telecaster. Beste gitaren jeg har spilt på! Som backup har jeg en Epiphone les paul 100 som er min gamle mainfjøl. Bruker 11-60 strenger på gitarene. Tuningen er drop C.

Pedaler: Bruker det samme live som jeg bruker i studio. Rekkefølge… Boss tu-2 tuner, Rat, EHX Big muff, tc mini hall of fame reverb, så to Orange amp detonatere som gjør at jeg kan splitte mellom alle tre amper og skru dem av og på helt støyfritt. Så en Boss dd-2 delay og en Retrosonic vintage vibes phaser.

Delay og phaser går bare på Orangen. Raten er main fuzz/distortion og Big muff brukes som fuzz boost på noen partier som krever mer fuzz.

Amper: Orange or120 (73), Sound city 120 og en gammal og kraftig Trace Elliot basstopp.  Bassampen kjører jeg med 2×15 og gitarampene kjører jeg som halfstacks og noen ganger fullstacks. (Orangen er main amp.)

Mest representativt opptak av gitarlyd: Det kommer en singel med drømmelyden i tidlig 2018 en gang! På de tidligere opptakene var jeg fortsatt litt på utforskern kan man si;)

 Siste kloke ord eller tips: Ikke fjern mid!!!!! Skru opp mid!!!!!