Kategorier
CRINGE ALERT! Fjas

CRINGE ALERT! #02 – «Jeg leste det på www.blabbermouth.net»

Blabbermouth. De aller fleste som har en gjennomsnittlig eller høyere interesse for metall og nyheter innen metallnyheter har vel vært innom www.blabbermouth.net på ett eller annet tidspunkt.

Her er 10 stødige grunner til å slutte å lese ting på www.blabbermouth.net.

1. Dave Mustaine «Syte-artikler» om gamledager med Metallica. Vi har skjønt poenget nå.. Mustaine gav noe til Metallica som de kanskje ikke har så mye av nå lenger. I lik grad som Cliff Burton. Men i helvete så mye dveling og dritt blabbermouth fokuserer på. Klassisk «1 gang i uka artikkel» på Blabbermouth.

2. Pantera reunion-gnål. Virker som taktikken til blabbermouth er å pushe det så mye at de gjenlevende medlemmene i Pantera skal bare si «Vi får vel bare gjøre det, orker ikke gnålet lenger».

3. Når noen i Rock/Metalverdenen dør så er de den siste siden som informerer om det. Med Chris Cornell og nylig Eddie Clark er de så uhorvelig treige med å dekke det. Som om de har stoppet, lest det på Rollingstone.com også sagt «Jøss» også valgt å skrive om det. Gjerne nesten ett døgn senere. Rare greier.

4. «Corey Taylor har sagt noe».  Corey Taylor sier alltid noe, som oftest erre ikke noe interessant. Men det er ille viktig for blabbermouth å dekke absolutt alt som denne mannen sier eller gjør.

5. Dio-hologramshowet har splittet metallmiljøet, noen sier det er jævla unødvendig og andre sier at det er en fin hyllest. Men blabber mouth-redaksjonen virker å ikke klare å bestemme seg hva de selv syntes så de skal spørre absolutt alle i hele verden om hva de syntes. Og det er ikke så viktig. De som vil se det drar, og de som ikke syntes det er noe særlig drar ikke. Så enkelt.

6. Udo Dirkschneider og om han har syngi non Accept-låter i det siste. Orker ikke utbrodere. Det er bare døvt. Og for hyppig.

7. Blabbermouth elsker ikke bare Corey Taylor, de elsker også Geoff Tate. Men der det er logisk å se dekningen av Corey Taylor ettersom han er en profilert frontmann i to store band er det nærmest umulig å forstå hvorfor Eks-vokalisten til Queensryche får så mye fokus. Hadde vært ekstremt rart å hatt mye dekning på Queensryche generelt. Uansett hvor deilig 80’s trommene på «I Don’t believe in love» er.

8. «La oss snakke om noe som ikke har noe med musikk å gjøre»/Salg av kunst med Lars Ulrich. Lars Ulrich har en mening og hodet på skakke av alt i verden. Man kan kjenne han gestikulere med hendene der man kan lese artikkel etter artikkel om hva han syntes om ting som egentlig ikke har noe dybde. Selge kunst gjør han hele tia og. Kom igjen, fortell oss hvor mye mer penger Lars Ulrich har nå som han solgte ett maleri av ett bringebær med bæsj på.

9. Blabbermouth skriver anmeldelser. De er druknet bort i tøvenyhetene og stuet helt bort på sia. Ikke dukker de opp i newsfeeden heller. Det er liksom ikke så viktig. Men de er der. Sammen med Dvd-anmeldelsene. DVD-ANMELDELSENE.

10. Ron «Bumblefoot» Thal snakker om Guns’ n ‘Roses. Og ikke savner det i det hele tatt. OG savner det monstrøst. Det er så trist.

Poenget er vel… Blabbermouth er ganske døvt ass. Og resirkulerer så jævlig. Får Vg og Se Og Hør til å bli dype greier. Styr unna…

Det er rett og slett cringeworthy. Om ikke mer enn selve ordet «cringeworthy».

Takk.