Kategorier
Anmeldelser

No Mind State – Fodder Of Galaxies (Singel)

«Fodder Of Galaxies» har noe Incubus over seg. Undertegnede sluttet å høre på Incubus for herrans år siden, men med litt krysssjekking med dems nyere utgivelser så er dette ikke så altfor langt unna. Denne typen pop-rock. Det kan ligge litt i vokalen også.

Produksjonen er varm og god. Litt for varm og god. Gitarene og trommene er i overkant myke og får låta til å mangle litt klarhet og presence. Det er en bedagelig låt, men når det trøkker blir det som om det ligger ei hinne over låta som kjennes ut som den holder den tilbake. Gitarlyden er også litt vanskelig å få grep på, den låter litt billig på ett vis. Som om det er en dårlig innstilt Guitar Rig eller vrenglyden fra en Digitech multieffektpedal eller lignende rett i lydkortet.

Låta er catchy og som tidligere nevnt bedagelig. Stemningen er meget fin. Vokalen er god og har god meloditeft. Koringene er fine og trommene er tighte. Alt i alt er det meget velspilt. Men bedre miks/mastering og en kul bridge hadde kunne løftet låta enda mer.

+ Stødig vokal.

+ Stemningsfullt.

+ Velspilt.

+ Tight.

– Gitarlyden kunne vært bedre.

– Miks/Mastering blir for myk. Litt lite attack og presence. Holder låta tilbake. Låter litt mindre proft enn undertegnede tror de har satset på.

– Mild følelse av at låta mangler ett crescendo av ett slag. Kanskje en litt feit bridge eller solo eller lignende.

Råkkfolkscore: 6,5/10