Kategorier
Anmeldelser

Syden – Got Nothing (Singel)

«Got Nothing» har flere punkter som trolig kommer til å splitte publikum.

La oss begynne med vokalen. Det er noe litt halvhjertet med kraften vokalisten legger i vokalen. Det kan også høres ut som vokalisten ikke helt har funnet sitt fotfeste. Låta skal trolig høres selvsikker ut, men desverre mangler det noe i vokalen for å heve låta rikelig nok opp.

Riffene er kule, dog lite nytt under solen. Det er en slags sludgete punkrock og trommene, bassen og rytmegitarene er solide. Men når gitarsoloen kommer, komme trolig flere til å rynke litt på nesa. Klønete flyt og feel på soloen gjør at den høres ikke spesielt bra ut og låta hadde igrunn hatt det bedre foruten.

Låten stanser også meget brått, som gir en følelse av at dette er ett slags spor som man har på 6-7 plass i ett album med 10 spor. Det låter desverre som en fillerlåt. Gutta kan spille, men dette ble ikke helt innertier for undertegnede.

+ Helt ok miks og produksjon.

+ Trommene, rytmegitarene og bassen spiller godt.

+ Gode vokallinjer, dog det skorter litt på fremførelse.

– Gitarsoloen er småsur, halvklønete og hadde hatt godt av ett par takes/forsøk til.

– Vokalen fremstår noe usikker, dog man hører at målet er en stødig selvsikker vokal. Desverre høres det ut som man er noen solide prosent unna. Får man dette på plass blir det letter å matche de breibente riffene.

– Låta kan oppleves som litt uinspirert, for noen vil dette trolig låte som en fillerlåt.

Råkkfolkscore: 4/10