Kategorier
Anmeldelser

Cunt Fistula – Cream Soda (EP)

La oss ikke danse rundt grøten. Det låter som Melvins med primært Matt Pike på vokal. Det låter skamløst Melvins. Både i riff, strukturer og produksjon. Men la oss drite i det litt nå.

Låter det bra? Ja. Det låter steintøft. Det er velspilt, gjennomført, heavy og catchy. Låtene fremstår godt gjennomarbeidet og produksjonen er passende. Smakfulle detaljer og kule stemninger løfter også låtene betraktlig.

Alt i alt er dette 4 slagkraftige låter som bærer innflytelsene sine kanskje 10% for nært seg selv og bør passe på å ikke snikstjele noen riff eller spesielt gjenkjennelige grooves fra Melvins i fremtiden, fordi akkurat nå er de fryktelig nære uten at man kan sette fingeren på akkurat hvilke Melvinslåter det nesten er. Vi anbefaler derimot, til tross for at vi har understrekt den veldig klare følelsen av at de fremstår som om de ønsker å bli norges Melvins, om å høre på låtene med ett åpent sinn, fordi dette er 4 knallkule og gjennomførte låter.

+ Kul produksjon og miks.

+ Vokalene er kule og slagkraftige.

+ Velspilt.

+ Groovey.

+ «Cover Your Ears, Cover Your Eyes» er meget godt plassert som sistelåt på EPen. Bra finale-låt.

– Blir såpass nære Melvins at trolig flere Melvins-fans vil syntes det enten er megakult eller smått flaut.

– Det å prøve å reprodusere produksjons/miksesoundet til Melvins blir, for noen, å dra det litt langt. Hva er soundet til Cunt Fistula? Det er Melvins sitt. Det er litt trist når man hører hvor jævla gode til å spille de er. Hadde de hatt en litt annen produksjon/miks, så hadde dem klart å riste av seg litt av «Melvins-klone»-støvet og kanskje stått litt mer på egne bein når det kom til å skape sin egen soniske identitet.

7,5/10