Kategorier
Anmeldelser

Laconic Zero – Sun To Death (Album)

Laconic Zero sin nyeste skive er som Next Life for folk som ønsker ett ikkekommersielt alternativt soundtrack til filmen The Matrix. Mer lo-fi og skittent enn Next Life, med en litt mindre progga tilnærming, men med en sterkere vreng og metal-feel.

Heavy metal electro. Sludgete bass og gitarer ligger ofte bak og skaper en feit stemning. Laconic Zero kunne glidd lett inn som support for Sunn 0))) eller i en slot på Roadburn. Dette er uten tvil for de alternative. Men samtidig er låtene aldri brysomme å høre på. Man kjenner ofte en underliggende groove og appellerer godt til fans av ekstremmetall.

Alt i alt en hektisk, lo-fi og knalltøff produsert skive med heavy metall elektronika for dem som koser seg litt med musikk som faller mellom stoler.

+ Kult og eget sound.

+ Passende miks og produksjon.

+ Stemningsfullt.

+ Velspilt og herlig sludgete.

+ Blandingen av det forvrengte og elektroniske glir godt sammen.

+ Kreativt og gjennomført.

– Enda mer basstrykk i miksen fra de programmerte trommene kunne gitt litt mer trøkk.

– For de spesielt interesserte.

Råkkfolkscore: 8/10