Kategorier
Anmeldelser

Label – Summer Went Wrong (Singel)

Enkelt og greit.

Våren sniker seg på og sola har begynt å varme. Label sin indiepoplåt «Summer Went Wrong» passer perfekt. Undertegnede har sagt det før og gjentar det: Label leverer perfekt «grillings på terassen med venner»- musikk. Ikke noe spradende, ikke noe fancy, bare myk og smooth indiepop som kan suse og gå. Man blir avslappet av det på ett vis. Eneste som kan jobbe litt imot er da at låtene kan bli noe anonyme. Label har sitt sound og det låter bra. Men kan også bli litt bakgrunnsus. Låta griper deg aldri stramt. Er som en Air five. Det smeller ikke som en ordentlig high five, men er fortsatt en hyggelig gest.

Lydmessig låter det som fløyel, med unntak av noen raske gitarlinjer som høres ut som en dårlig gjenskapelse av fuzz på en dårlig ampsimulator på dataen.  Dette stikker litt ut og en litt mer organisk fuzzlyd hadde nok kedd låta bedre.

Men Label leverer søt musikk og mer trenger en kanskje ikke alltid nå som sola har begynt å dukke opp.

+ Fin og myk miks.

+ Velspilt.

+ God og varm stemning.

– «Fuzz»-gitaren låter unaturlig og tynt.

– Fare for å bli litt anonymt.

Råkkfolkscore: 7,5/10