Kategorier
Anmeldelser

Yodude/Heybro – Sement (Singel)

Elegant stormannsgalskap.

Det er noe med Yodude/Heybro som ofte er latterlig grandiost. Det er så forbanna mye som skjer på en gang. På «Sement» er det som å være ute å seile på en rolig sjø mens ett uvær brygger og innen to minutter har gått er man på vei ned i en sonisk maelstrom/vortex.  Men det er hele veien smakfullt. Det er en kunst på bedrive oppbygging og øspøs slik Yodude/Heybro tidvis gjør.

Lyden er også knallgod med mye varme som holder det hele i sjakk uten å bli slitsomt. Rælesoloen er kanskje litt for midscoopa i miksen slik at den stikker seg litt for uflatterende ut, men dette er ikke noe å hoppe overbord for. At det skal være litt stygt på ett vis er forståelig, men her blir det på ett vis for understrekende.

Alt i alt… Enda ett lite mesterstykke fra noen eksperter av silkemyke kolosslåter.

+ Produksjon og miks er knallbra.

+ Velspilt.

+ Smakfullt.

+ Massivt.

+ Velprodusert.

+ Catchy.

– Rælesoloen, som forståelig skal låte litt stykt, bryter hakket for mye ut av miksen med mid og presence.

Råkkfolkscore: 8,5/10