Kategorier
Anmeldelser

Sassy Kraimspri – Bonfire (Singel)

Sassy Kraimspri er tilbake med ei ny låt som låter som undertegnede skulle ønske The Distillers låt.

Sammenligningsgrunnlaget mellom The Distillers og Sassy Kraimspri på denne låta er ikke den tåpeligste man kan tenke seg fordi vokalen på akkurat denne låta minner noe om Brody Dalle, hvilket i seg selv ikke er så dumt. Men «Bonfire» er pakket inn i en hardere og skitnere pakke som låter knalltøft. Ikke noe revolusjonerende på noe vis, men effektivt og packer masse punch.

Produksjonen er gritty, punchy og klar. Miksen låter ekstra godt grunnet den ekstremt smashete skarpen, hadde den vært mikset dårlig kunne det gjordt en del med helheten fordi gitarsoundet er litt sånn midt på. Den noe slappe ska/reaggae gitaren i verset er låtas svakeste punkt. Dette høres ut som en litt slapp løsning og fremstår noe som er lagt i mangel på noe annet mer kreativt.

Alt i alt ei litta hardraus av ei låt på to og ett halvt minutt.. Ikke det beste vi har hørt av bandet, men på ingen måte dårlig heller.

+ Miksen er grisete og kul.

+ Skarptrommelyden hever miksen.

+ Velspilt.

+ Kul og  stødig vokal.

+ Generelt catchy

– Versgitaren er noe kjedelig,platt og fantasiløs.

– Noe kortfattet, kunne hatt en litt mer fyldig bridge.

Råkkfolkscore: 7,5/10