Kategorier
Alt Fjas

Konkurranse! Vinn 2 billetter til Betong Punk & BBQ!

I samarbeid med sjømenna som styrer skuta borte på Betong Punk & BBQ skal vi gi vekk 2 gratisbilletter til denna herlige cocktailen av en festival 15 og 16 juni.

Konkurransen er enkel.

Send en egenkomponert limerick som inneholder ordet «Pølse» til rakkfolk@gmail.com eller til vår facebookside. Film gjerne deg selv fortelle din egenkomponerte limerick med mobilen og send til oss. Men husk! må inneholde ordet «Pølse»..

«En limerick skal være på fem linjer, hvor første, andre og femte linje har samme enderim og består av tre verseføtter. Tredje og fjerde er kortere med to verseføtter, og de deler enderim. Tradisjonelt skal første linje omtale en person og et stedsnavn, der stedsnavnet kommer sist i linjen. Det er ofte overraskende rim og ordspill i en limerick, og innholdet og poenget er humoristisk og ikke sjelden grovt.»

Et eksempel på norsk kan være vinnerlimericken i en konkurranse der en tilleggsregel var at diktet måtte inkludere navnet på et vaskemiddel som het Unik:

«Ei arbeidssky kone frå Vetti,
Ho laga kun mat utan fett i.

Men ho flytta til Vik
Og oppdaga Unik;
No lagar ho tilmed spaghetti.»

Lykke til! Svaret må være inne innen kommende torsdag kveld!

 

 

Vinn