Kategorier
Hva Råkker Du Med?

Hva Råkker Du Med? Vegard Iversen Fra Iversen

Navn: Vegard Iversen

Band: IVERSEN

Gitarer: Det har blitt en del nå, men mine favorittgitarer er: Gibson ES 135, Fender Telecaster, Gibson SJ-100, Taylor 522e, Hagstrøm Super Swede.

Pedaler I Studio: Har blitt en god samling med pedaler, men jeg har lagd meg et oppsett som jeg synes fungerer veldig bra. Dette oppsettet bruker jeg både i studio og live… Korg Tuner, Voodoo Lab Sparkle Drive, Klon Centaur (ikke original), Boss Chorus Ensemble, Boss Digital Delay, Strymon Flint, T-Rex Twin Boost.

Amper: 65 amps Royal Albert!!!

Mest representativt opptak av Gitarlyd: Iversen – «Hvorfor kan ikke jeg»

Siste kloke ord eller tips: Tenk at du spiller et blåseinstrument når du spiller gitarsolo. Du MÅ stoppe opp for å puste av og til!