Kategorier
Anmeldelser

Captain Caravan – Crown (Singel)

Finner ikke opp kruttet, men er trofast og stilrene.

Captain Caravan leverer helrein stoner med låta «Crown». De groover godt og det hele er mæget stilrent. Dessverre ligger følelsen av å ha hørt alle riffene før svært latent. Selv når de snur om i låta mot en litt seig Red Fang-vibe som varer ut sporet, låter det fortsatt litt gamle nyheter. Det er gjennomført, men forutsigbart.  Men det skal sies. Det er vanskelig å stikke seg ut som unik eller kreativ i den seige smørja med stonerband som finnes der ute. Spesielt om man skal ha den lille følelsen av 70’tallet litt inntakt.

Men som tidligere nevnt spiller dem bra og det skal sies at låter kanonbra. I henhold til stonerrocksoundet. Mannen bak spakene her har klart å virkelig få bra stonerfeel i dette sporet. Det låter fyldig og klart med durablig trøkk i en klassisk stonerlåt-miks.

Alt i alt blir det litt A4 stoner med litt dryss av Red Fang som har en svært trofast stonerrock-miks…

+ Mæget passende miks og produksjon.

+ Gode prestasjoner på alle plan og det er velspilt.

+ Bra groove.

+ Vokalen er svært habil og fungerer godt.

– Soloen, til tross for å være ren, velspilt og med god timing, er noget forglemmelig og intetsigende. Lite hooks i soloen som setter seg. Kjennes litt ut som en solo for solos skyld.

– Noe A4 og generisk. Man har hørt dette før.

– Vokal tidvis så nære John Garcia at det høres ut som man prøver å være John Garcia.

Råkkfolkscore: 6,5/10